KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

naslovna

novi logo

V soboto 19.4 smo se zbrali, da obeležimo 22.let odkar se je ekipa košarkarskega kluba Kočevje uvrstila v takratno II skl. To se je zgodilo v dvoboju z ekipo KK Novo mesto 92 na dve dobljeni tekmi v kateri sta takrat nastopila tudi Simon Petrov in legenda Matjaž Smodiš, seveda še golobrada mladeniča. Sedaj že priletni gospodje, smo se spomnili na ta dan in na 15 čudovitih let, ki smo jih preživeli skupaj s košarko.

Veseli dejstvo, da so se srečanja udeležili praktično vsi igralci. Odigrali so tekmo tako ,da so se razdelili na dve ekipi in se tudi ob pomoči Tinkare Lavrič, Lamie Gorenčič in Nine Antunovič (tri deklice iz 4. razreda oš. ki tudi trenirajo košarko) prijetno zabavali in obujali spomine. Rezultat ni bil v prvem planu in dogovorili smo se,da se bomo dobivali vsako leto aprila. Spomnimo se še imen igralcev, ki so dali velik pečat kočevski košarki...Saša Polovič, Severin Lušin, Andrej in Primož Šercer, Predrag Antunovič, Tomaž Pogorelec , Miro Selan, Jure Blažič, Robert Kozina, Saša in Miro Stefanišin,Tomaž Smole, Kristjan Grešak, Andrej Puž,Dejan Ličen, Andrej Bončina in trener Dušan Henigman.

Športni pozdrav Henči

 

sdkocevjeŠD Kočevje,
Cesta na stadion 7,
1330 Kočevje

Športna dvorana Kočevje, kjer ima naš klub tako treninge kot tudi ligaške tekme.

Zainteresirani bodoči košarkarji ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Za več informacij nam pišite ali nas pokličite:

e.mail: info@kk-kocevje.si

Kontakt: Dušan Henigman

Tel: 041-269-405

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo