KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

novi logo   :  vrani

18.01.2014 ob18:00, OŠ Podbočje (93 : 78)

 

V 6. krogu drugega dela 4.skl so člani KK Lesdog Kočevje, pod novim trenerskim vodstvom Roka Papeža in pomočnika Uroša Mikliča gostovali pri Vranih iz Vranskega in se domov vrnili z novo zmago 93:78. Tekma je bila odigrana v okviru dneva Vranske košarke. Začetna peterka v postavi Miklič, Gligič, Kolarič, Deržek S. in Petek so odlično odprli srečanje in povedli z 19:9.

Pod odličnim trenerskim vodstvom, dobro obrambo in odličnim napadom so obdržali vodstvo in na polčas odšli s prednostjo 9 točk. V nadaljevanju so se domačini z agresivno igro hoteli približati in preobrniti izid, vendar se člani Lesdoga niso dali in povedli za 22 točk. V zaključku tekme so z izjemnim občutkom za rotacijo igralcev pripeljali srečanje varno in mirno do konca. Nerešljiva uganka za Vrane je bil naš kapetan Uroš Miklič, ki je dosegel rekord sezone in napolnil vranski koš s 34 točkami. Strelsko sta se izkazala tudi Tadej Malnar s 27 točkami in Denis Gligič, ki jih je prispeval 18. Ostali strelci so bili še Stanko Deržek 5, Jošt Deržek 1, Tomi Kolarič 2, Nik Josič 6 in Matjaž Škufca 2.


Ob tem bi igralci radi izkoristili priložnost in vas povabili na zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni, ki bo v soboto 29.3.2014 ob 19h v dvorani OŠ Zbora Odposlancev. Na tej tekmi bo svojo športno pot zaključil tudi legendarni Rok Papež.
Lepo vabljeni!

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo