KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

novi logo  vrani

22.02.2013 ob 19:30, ŠD Kočevje (58 : 75)

 

V 2. krogu v drugega dela 4. skl je v Kočevju gostovala ekipa KK Vrani iz Vranskega. Tekmo je zaznamoval zelo slab začetek obeh ekip, saj je bilo doseženih le 11 točk na obeh straneh. (8:3) za Lesdog. Naša ekipa ni izkoristila zelo slabega metanje gostov v prvi četrtini, ker je naredila zelo veliko napak. Ta tekma ni bila podobna košarki, saj tako malo točk ni običajno za košarko v 10 minutah.

Ko se je srečanje razživelo in so gostje ob zelo slabi obrambi domačih začeli zadevati je nastala mala panika. Gostje so po treh četrtinah imeli 4 točke prednosti. Ko je v zadnjih 10 minutah ekipa KK Vrani zadela še 5 trojk (skupaj 9) in pobegnila na + 12, je bilo jasno, da bo zmaga odšla v Vransko. Vsekakor neobičajen začetek in konec tekme in povsem zasluženo so se gostje veselili točk iz Kočevja. Edino navijači v kočevju - Kočevski risi si zaslužijo vse pohvale za neprestano navijanje.

1.3.2014 je 3. krog in KK Lesdog gostuje v Sevnici. Po tem neugodnem porazu bo to vse prej kot lahko.

STRELCI: Miklič Uroš 14, Deržek Stane 11, Vereš 8, Gligič in Grgorič po 5, Petek 4, Kolarič 3, Grmič, Mlekuž, Papež in Josič po 2 točki.

Košarkarski pozdrav,

Henigman dušan

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo