KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

posavje   :  novi logo

18.01.2014 ob18:00, OŠ Podbočje (61 : 70)

 

Nova zmaga KK LESDOG Kočevje. Tekma 8. kroga 1. dela tekmovanja je bila precej bolj izenačena, kot smo pričakovali. Ekipa Podbočja je nastopila s štirimi novimi igralci in je delovala precej boljše kot v prvi tekmi v Kočevju, vendar je ekipa KK Lesdog zdržala vse nalete domače ekipe. Skozi celotno srečanje je bila naša ekipa v vodstvu razen v samem začetku srečanja, ko so domači zadeli koš v prvem napadu.

Sicer kompaktna ekipa Podbočja se je nekajkrat približala na točko zaostanka, vendar je naša ekipa te napade zaustavljala in vodstva ni izpustila iz rok.
Na momente so domači igrali precej grobo in veliko je bilo komolčarstva. Ekipa KK Lesdog je pokazala več znanja in predvsem raznovrstne igre in srčne borbenosti. Ko smo pet minut pred koncem srečanja dali 8 točk zapored, se je tekma prelomila in zmaga je odšla v Kočevje. Pohvaliti velja celotno moštvo za zrelo in kvalitetno igro.

Strelci: Miklič Uroš 19, Grgorič 11, Mlekuž 10, Papež 9, Kolarič 5, Malnar, Deržek Stane in Gligič po 4, Vereš in Deržek Jošt pa po 2 točki.

Naslednjo tekmo igramo doma v soboto, 25.1.2014 ob 19:00 v ŠD Kočevje. Prihaja ekipa KK Ivančne gorice, ki lahko še ogrozi drugo mesto v skupini. Obljubljamo dobro in borbeno tekmo in s pomočjo navijačev pričakujemo novo pomembno zmago.

Košarkarski pozdrav,

Henigman dušan

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo