KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

  fenomeni2novi logo

07.12.2013 ob 18:00, Gimnazija Bežigrad (59 : 68)

 

Za ekipo KK Lesdog je zelo pomembna in posebna tekma. Začetek je tokrat pripadel domačinom, ki so nam vsilili svoj ritem igre, sami smo bili precej raztreseni. Po rezultatu 17:6 smo v zadnjih treh minutah prve četrtine spremenili obrambo v conski presing s prehodom v consko obrambo in preobrnili tekmo z delnim izidom 2:10 ter četrtino zaključili z točko prednosti.

Po dveh zelo izenačenih četrtinah smo na koncu tretje še vedno vodili za točko (49:50). V zadnji četrtini spet 3 minute dobre igre v napadu in naenkrat +9. Toda ekipa Fenomenov je še enkrat zapretila in prišla le na 3 točke zaostanka, vendar v zadnji minuti so odlična obramba in kar tri ukradene žoge pripeljala do zmage za  kočevsko ekipo. Trener Stefanišin je po minuti odmora zopet postavil consko obrambo in presenečeni Fenomeni so doživeli še en poraz.

Strelci za Lesdog : Boben 16, Miklič 15, Malnar 12, Vereš in Kolarič po 9, Deržek Stane 5, Mlekuž 2 točki.

Naslednji teden je tekma doma z ekipo Metlike (derbi lige—tekma odloča o 1.mestu). TOKRAT JE TEKMA V PETEK 13.12 OB 19 URI V ŠD KOČEVJE. Ker so gostje najavili skupino glasnih navijačev pozivamo vse ljubitelje košarke, da se pridružijo naši navijaški skupini KOČEVSKI RISI, da jih preglasimo.

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo