KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

ivancna   :  novi logo

23.11.2013 ob 19:00, ŠD OŠ Stična ( 72 : 82)

 

Tokrat odličen začetek tekme in do polčasa je ekipa KK Lesdog zadela 4 trojke, hkrati pa zgrešila le 1 prosti met. Rezultat (+7) še ni garantiral ničesar. Po treh minutah v nadaljevanjuje  pri rezultatu 30:40 domača ekipa zapretila in z delnim izidom 19:5 dala vedeti ,da se ne bodo predali brez borbe. Ko je Ivančna gorica povedla za 4 točke, pa so fantje zopet dodali več energije in z 13:2 v treh minutah končali tretjo četrtino s +7.

V zadnjih desetih minutah je bilo pričakovati še en nalet domačinov, vendar se to ni zgodilo, saj je ekipa iz Kočevja prišla po zmago in tekmo mirno zaključila z odličnih 72:82.

Pohvaliti velja vso ekipo, v kateri je Uroš Miklič odigral kapetansko, Boben dodal energijo, Grgorič začel zadevati, Malnar, Vereš in Kolarič pa so dodali kar se od njih  pričakuje. Tudi klop je dihala z ekipo tako da je zmaga več kot zaslužena, saj je ekipa Ivančne gorice vedno neugoden nasprotnik. KK Lesdog Kočevje trenutno vodi na lestvici . 

Strelci: Miklič Uroš 25 (2 trojki), Boben 14, Malnar 13, Vereš 12 (2 trojki), Kolarič 10 (1 trojka), Grgorič 8 (2 trojki).

V naslednjem krogu so prosti in čez 14 dni, 7. decembra, zopet gostujejo v Ljubljani.

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo