KK Lesdog Kočevje

 

Kmalu spet v Kočevju: DAN KOČEVSKE KOŠARKE!


 

novi logo   :  posavje

16.11.2013 ob17:00, ŠD Kočevje (86 : 51)

 

Prepričljiva in zaslužena zmaga košarkarjev LESDOG –a. Domača ekipa je pokazala kdo je doma gospodar. Začetek je bil sicer začinjen z nekaj napakami v napadu, vendar je ob koncu četrtine Miklič Uroš zadel edino trojko ekipe na tekmi in zaključil z 8 točkami prednosti. Po odlični in agresivni obrambi je ob delnem izidu 14:0 v šesti minuti drugega dela rezultat 36:14 in ob polčasu 45:27.

Ob glasnem navijanju naše navijaške skupine KOČEVSKI RISI je ekipa z dobro obrambo nadaljevala tudi v drugem polčasu in ob agresivnem pokrivanju osvojila več žog ter dosegla lepo število lahkih košev. Po treh četrtinah je bilo že 68:39 (+29). Zmagovalec je bil že odločen, vendar je tudi klop nadaljevala uspešno obrambo in dosegla skoraj polovico vseh točk. Kljub sedmim zgrešenim prostim metom je razlika narasla na visokih +35 ob koncu tekme. Kar 11 košarkarjev je doseglo tudi točke.

Strelci: Miklič Uroš 17, Boben 16, Vereš 11, Mlekuž 9, Deržek Stane in Malnar po 8, Škufca (prve točke pri članih), Papež In Kolarič po 4, Deržek Jošt 3 In Grgorič 2 točki.

V naslednjem krogu KK LESDOG gostuje v Ivančni Gorici.

Košarkarski pozdrav,

Henigman dušan

lesdog-logo

logoTilia

gaj-logo

BELASVETLOBA

gas

muzikalija-logo